Kapcsolat

Írd meg a tanításokkal kapcsolatos véleményedet!

E-mail címünk: onlinebibliaora (kukac) gmail (pont) com

Nem elismerő szavakat várunk, viszont számolunk azzal, hogy esetenként elmarasztalásban részesülünk. Amennyiben hibáinkra világítasz rá, abból igyekszünk majd tanulni, és törekszünk azok mielőbbi helyrehozatalára. Véleményedet elsősorban arról várjuk, hogy te, hogyan éled meg a leírtakat, elfogadod-e, vagy nem fogadod el Istennek, éppen szóbakerült Igéit, és miért? Írd meg, ha valamelyik tanítás megerősített, vagy előrelépést jelentett hitedben, de írd meg bátran azt is, ha netán valamelyik tanítás hatására zavar keletkezett benned, ha a tanítás elbizonytalanított! Jelezd, ha úgy érzed, hogy valamelyik téma további, részletesebb kifejtésére van igényed!

Örömmel vesszük, ha az olvasott tanításoktól függetlenül is, beszámolsz nekünk, hitbeli, személyes örömeidről, nehézségeidről, bizonyságaidról, hogy mi azt (neved és elérhetőséged közzététele nélkül, szerkesztetten, esetleg rövidített formában), másoknak továbbadhassuk, azokkal mások épülését szolgálhassuk.

Ha szeretnéd, hogy imádkozzunk valamiért, valakiért, esetleg éppen teérted, azt is írd meg. Kapcsolattartásunk nyelvezetében mindenkor a tegezési formát javasoljuk.

Szeretett Testvérünk! Áldjon meg téged az Úr Jézus Krisztus!