Fogadják sok szeretettel

2010 március 4 · 1 perc elolvasni

Az alábbi videót fogadják tőlem sok szeretettel!

http://www.youtube.com/watch?v=hzE0c1DAYjg

Ha már ismerik, elnézésüket kérem! A zavarásért úgyszint!

Tisztelettel és szeretettel: Cs. Zoli :-)


Kedves Zoli!

Ismételt jelentkezésednek jobban örültünk szinte, mint a küldött videónak, pedig az is nagyon szép. Tartalmában és zenei anyagában, dallamvilágában, hangszerelésében egyaránt szépen kidolgozott dal. Örülünk neki, ha ilyeneket hallgatsz, pedig sokan a TANKCSAPDÁ-ra esküsznek :)
Hogy vagy Zoli testvérünk? Milyen témák foglalkoztatnak mostanában? Írhatnál újabb bírálatokat is a feltett anyagainkról, vagy írhatnál kedves dolgokat is, ha valami örömöt is tudtunk neked szerezni a közelmúltban feltett anyagainkkal. Ma is tettünk fel egy vitára alkalmas anyagot!
Mivel foglalkozol a hétköznapokban? Hol dolgozol, mit csinálsz? Ha érdekelnének ezek mellett esetleg a műszaki témák, hozzád még egy-két rajzot is el tudnánk juttatni. Én (a Szerk.) műszaki végzettségű vagyok, ha van szabadidőm, akkor a megújuló energiák hasznosítása területén “alkotok”. Van egy új találmányom, amely a vízfelszíni tengeráramlatokból kinyerhető olcsó villamos energia kitermeléséhez ad egyszerű technológiai megoldást. Stb.

Várjuk továbbra is leveleidet, az meg, hogy bármikor is zavarsz, vagy zavartál minket leveleddel, örökre felejtsd el! Téged még nem értesítettünk, de mi csak csüt-pént-szombat-vas tudunk levelet küldeni technikai okok miatt, kb május végéig. Ezt kalkuláld be légy szíves!

Sok szeretettel az Úr Jézus Krisztus nevében: a Szerk.