Kedves szeretett Testvéreim!

2010 április 3 · 4 perc elolvasni

Kedves szeretett Testvéreim! az Úr Jézus Krisztusban!

Nagyon köszönöm az ébresztőtöket. Engedjétek meg, hogy annak vegyem….

Nem voltatok túlságosan kritikusak. Tudom és szoktam is mondani, hogy minden egyház téved. A saját egyházam tévelygéseit kissé megszoktam már.
Azért is! örülök Nektek!
Néhány idézet nálam is van a falon… a Légy éber! is oda kéne!

Tudom, hogy a Szentlélek vezérel Benneteket… de! soha nem fog az agyamba férni a tudásotok. Olyan értelemben, hogy a tudásotok egyedülálló…..és hihetetlen….. és nagy-nagy öröm, nagy-nagy lehetőség nekünk.

A hittel kapcsolatban, igen, tudom, hogy a hit cselekedetek nélkül halott… de! valami hiány-félét érzek. Ha én ezt meg tudnám fogalmazni!
Már! kezdtem ismételni és lementeni a tanításaitokat… most ismét látom, hogy ez mennyire fontos.
Ma kidobtam a kedvencekből sok honlapot. Kissé nehezen válok meg tőlük….szeretném mindet “ felfalni”.
Csak! Ti maradjatok meg sokáig nekem, nekünk! De! legalább az elragadtatásig is, jó lenne!

Drága Gyógyító Jézusom! Gyógyítsd meg Attilát! Könnyítsd meg e kedves Család földi életét!
A Mindenható Isten! a Gyógyító Úr Jézus Krisztus! és a vigasztaló Szentlélek legyen Veletek! Szeretettel: Esther.
Hétvégén Unokázni fogok…


Szeretett Esther testvérnőnk!

“Oltáriszentségi Jézusom” mentsen meg olyan csapástól, amely arra kényszerítene, hogy az általad küldött N. Éva anyagát még egyszer el kelljen olvasnunk. Esther! Mivel sértettünk, vagy bántottunk meg annyira, hogy ilyesmit zúdítasz ránk. (Vicc.)

Az írás anyaga viszont már korán sem ilyen vicces! Hogy valakit ilyen mélységekbe tudjon levinni a gonosz az ő megtévesztései, álmai, látomásai, hallucinációi által, az már egyszerűen iszonyatos. Ez a hölgy egy megszállott valaki. Visszavonjuk, hogy beszélgess el vele szeretettel, inkább azt tanácsoljuk, hogy nagy ívben kerüld! Azért imádkozz, hogy küldje el hozzá az Úr Jézus Krisztus egy Szentlélekkel hatalmas módon betöltött (férfi) gyermekét, aki ki tudja belőle űzni ezt a megtévesztő démont! Mielőbb!

Nézd, még fiatal keresztyén vagy, nem szeretnénk nagyobb terhet rád tenni, mint amit el tudsz hordozni. Egyelőre csak néhány gondolkozásra való kérdést teszünk fel számodra:

1. Mit keresel te még a református egyházban, és hogy említheted úgy, hogy az én egyházam? (Te nem a Gyülekezet tagja vagy már újjászületésed óta?)

Engedd meg, hogy személyes példánkat idézzük, amelyet az On-lineBibliaóra saját bizonyságtételében is megfogalmaztunk. Szószerint idézzük: “Az alapvető bibliai ismeretek megszerzését követően viszonylag hamar felismertük, hogy a “hivatalos”, látható egyházak megléte és működése nem biblikus, tehát Isten szemében nem lehet kedves, nekünk abban, vagy azokban semmi keresnivalónk nincs. A katolikus és a református egyházat is megkértük, hogy töröljenek nyilvántartásukból azzal az indokkal, hogy a továbbiakban kizárólag egyetlen gyülekezethez, a Krisztus Testét jelentő Gyülekezethez kívánunk tartozni. Mivel a törlések megtörténtek és álláspontunk, elkötelezettségünk azóta sem változott, tizenhét év óta egyetlen felekezethez sem tartozunk.”

2. A hiteddel kapcsolatos, kifejezhetetlen hiányféleséged nem az engedetlenségedből ered? Ezt a szálat megvizsgáltad? A Gyülekezet asszonyai valamennyien derék asszonyok. Mindenben megfelelsz már, vagy egyáltalán meg akarsz felelni ennek? Bizonytalan vagy benne, vagy nagyon is jól tudod, hogy melyik gondolatod, utad, vagy cselekedeted lehet olyan, ami nem kedves az Úr Jézus előtt?

3. 4. 5. 6. 7……

Ezt írtad: Már! kezdtem ismételni és lementeni a tanításaitokat… most ismét látom, hogy ez mennyire fontos. És a Biblia. Először a Biblia, ne felejtsd el! Mindig vesd össze az ott írottakat, különösen az “Így élj” rejtett, vagy nyilvánvaló kijelentéseket a saját életeddel!

Ha ránk hallgatsz, nem mented le a Neten olvasható írásainkat. Mint “keresztlányunknak” tartogatunk neked egy kis meglepetést. (Viszont már most eláruljuk…)
Holnap tesszük fel a 49. tanításunkat, és ha az Úr Jézus Krisztus megsegít bennünket, akkor csütörtökön az 50.-et. Úgy gondoljuk, hogy az ötven tanítást egyetlen dokumentummá szerkesszük, adunk neki egy ilyen címet mondjuk, hogy “Többé ne legyünk kiskorúak!” (ismered, akik mindenféle tanítás szelében hánykolódnak…/Ef 4, 14/), készítünk hozzá egy bevezetőt, vagy köszöntőt és egy tartalomjegyzéket, majd az egészet kiírjuk egy CD-re, vagy DVD-re és azt elpostázzuk neked ajándékba. Úgy látjuk, hogy Word-ben élvezhetőbbek a tanítások, plusz lehetőséged lenne arra, hogy (ha van nyomtatód) egy-egy tanítást kinyomtass és a lapokat összetűzve odaadd valakinek, esetleg leányodnak, fiadnak, férjednek, hátha így szívesebben elolvassák, mint a számítógép mellett ülve. Esetleg oda tudod adni olyan, számodra kedves személynek, akinek nincs számítógépe, vagy Net elérhetősége. Ha meg úgy gondolod, hogy sok a fölösleges pénzed, nyomtasd ki a teljes anyagot és köttesd be könyvnek egy könyvkötőnél! Ha ilyen gondolatod lenne egyszer, akkor postán küldünk neked egy, csak neked szóló “dedikált” különlapot, amit első lapként befűznének a saját könyvedbe, emlékül.

Na, nem írunk most többet, hogy zavartalanul unokázhass! Csokinyúl volt? 8. 9. 10….pont, a kérdésekhez…

Egész családodat áldja meg az Úr Jézus Krisztus, továbbra is szeretünk. Mindenki nevében köszönt téged: a Szerk.