Kedves Testvéreim!

2010 február 11 · 2 perc elolvasni

Kedves Testvéreim!
Most utólag olvastam el a 31. tanítást..
Nem egészen egyezek ezzel az asszony-képpel, ahogy erről, már írtam is Nektek..
Zsörtölődős nem vagyok! senkivel! azt visszataszítónak gondolom….
sokat dolgozom…
Nadrágot viselek… fejemet nem kötöm be…talán! majd!
Magamban gondolok olyanokat, hogy én! ezt, meg azt jobban…másokhoz viszonyítva…
Az Úr Jézus Krisztusnak erről szoktam beszélni..
Talán ennyi…
Esther


Kedves Esther!

Sajnos hamarább nem tudtunk írni, mivel hétfőn-kedden-szerdán nincs Internetünk február 8-tól május végéig.

Kifejezetten bátornak tartunk (bátor lázadónak), aki derekasan ellenáll az Isten Igéinek, amikor már ismeri is azokat. Itt a kötelező kendőről és női ruha viseletéről van most szó.
Azt írtad: “Nadrágot viselek… fejemet nem kötöm be…talán! majd!” Vársz még valami külön felszólításra? Sokan azt mondják: “Nekem még ezt nem mondta az Úr!” Mi erre azt szoktuk mondani: Csak nem gondolod, hogy neked külön szól majd az Úr Jézus Krisztus?! Adj hálát, hogy tudsz olvasni és megadatott neked, hogy megtudd mi az Isten rendje, és térj meg ebből a vétkedből! Amíg módod van rá!
Korábban írtuk neked, hogy vasárnap délelőttönként az ATV csatornán építő jellegűnek tartjuk a Hit gyülekezet “Vidám vasárnap” című műsorában Német Sándor Igehirdetéseit. Maga a műsor 11 órakor kezdődik, mi csak úgy 34 12-kor szoktuk bekapcsolni, akkortájt kezdődik az Igehirdetés és kb. 13 óráig tart. Nem vagyunk Hit gyülisek, gyülekezeti tagjaikról nincs is egyértelműen jó véleményünk, de ami a TV-ben megy Igehirdetés, az általában makulátlan.
Az elmúlt alkalommal említettük neked a baptistákat. Nem tetszett az ötlet?

Az Úr Jézus Krisztus nevében, szeretettel: a Szerk.
Ui. ma két tanítást teszünk fel, egy apróságot, meg egy “rendeset”, a szombatnappal kapcsolatban. Olvasd el, mind a kettőt!