Kedves Testvéreim!

2010 március 13 · 3 perc elolvasni

Kedves Testvéreim!

Meg tudtuk nyitni a rajzokat… Beszélgettünk is róla…. szuper ötlet!
Hát! mini-kivitelben eljátszanék vele!
A Megtartó Isten áldását kérem erre a munkádra, találmányodra! Nagyon drukkolunk Neked! Nektek!

Itt ültem a gép előtt és vártam az új tanítást, nagyon tetszik… Örülök, hogy ilyen fordítási hiányosságokra is fény derülhet az én agyamban is. Nagyon köszönöm Nektek!

Csaba hozzászólását egyszer olvastam el, még nem egészen értem… lehet, hogy át kéne ismételnem a tanításotokat is? Majd reggel áttöröm magamat rajta…
Ha már kivettétek a tanításból, akkor nem is tudom megérteni?! kiderül…
Igen! várom az új nevemet…lehetséges, hogy a legyőzött hibáinkból kapjuk a nevünket? akkor én lehetnék böjtölő is…jó lenne! Sok hibát kéne elhagynom…
Kérem! az én Mennyei Atyámat! a Gyógyító Úr Jézus Krisztust! a tanító Szentlelket! hogy adassék Nektek egy könnyebb élet itt a földön is! Ámen.
Esther.


Szeretett Estherkénk!

Valaki azt írta egyszer nekünk, hogy tetszik amit csináltok, (mármint ezt az Online-Bibliaórát), folytassátok is, ha úgy érzitek, hogy van hozzá elég “kakaótok”. Ismertük ezt a kifejezést az autó és a motorkerékpár vezetése környékéről, ugyanis ott is szokták mondani, amikor emelkedőn kell felmenni, hogy most aztán add neki a “kakaót”! Tehát tudtuk, hogy mire gondol írásában ez a barátunk (hívő testvérünk), ami meglepetésül szolgált az csupán az volt, hogy ilyen formában, hogy “kakaó”, még soha nem hallottuk a Szentlélek nevét. Csendesen azt javasoltuk neki, hogy ezt a szót, ide alkalmazva törölje a szótárából!

Te pedig a “Nagyon drukkolunk Neked! Nektek!” - kifejezést, ugyanis ez keresztyén körökben kiváltható az “Imádkozunk érted, értetek”-el. Azért nem semmi, amilyen szépen felvezettük ezt neked! Nem?

Mivel azt írtad, hogy csak vártad, vártad a legújabb tanítást, valóban elég későn tettük fel csütörtökön, így most készítettünk egy kis meglepetést neked, már ma feltettük vasárnap helyett a legújabbat, hogy örömet szerezzünk neked. Reméljük, a témát is -ha nem is szépnek - de legalább érdekesnek fogod tartani, mivel az utolsó időkkel lesz kapcsolatos, ezt meg úgy tudjuk, hogy külön szereted. Esetleg kedves férjeddel is olvastasd el! Reméljük ő sincs túl rossz véleménnyel rólunk, hiszen például a fejlesztési elképzeléseim elküldése után is láthatja, hogy attól, hogy nekem például van egy Isten Országával kapcsolatos világképem, még én is egy hús-vér ember vagyok, aki szereti a Brassói aprópecsenyét, vagy a rántott húst is.(A családom is.) Próbáld rávenni őt, hogy olvasson bele a többi írásba is. Hátha megúszhatja a Isten ítéletét, vagy netán ő nem tart ettől? Akkor pedig nagyon bátor… Eddig még minden beteljesedett és úgy, ahogyan ez “meg van írva”.

Örülök, hogy mindig elolvasod a Hozzászólásokat is, ott is sok érdekes dolgot ír Csaba testvérünk. Bár többen írnának! Az on-line-ből úgy tapasztaljuk ép az on-line “nem jött be”. Pedig a statisztikákból tudjuk, hogy Svédországtól Kanadáig, a Kanári szigetektől Erdélyig, Budapesttől Békésig nagyon sokan olvassák az írásainkat hétről-hétre. Sajnos nem nyilvánítanak véleményt, pedig az sokban szolgálná egymás építését is. Kicsit úgy látjuk, hogy “szuszókáznak” (alszanak) a keresztyének, vagy csak egy kicsit restek, nem akarnak fáradozni. De kár!!!
Most csak ennyi…

Szeretettel az Úr Jézus Krisztus nevében: a Szerk.