Szeretett testvéreim...

2010 április 3 · 3 perc elolvasni

Szeretett testvéreim az Úr Jézus Krisztusban!

Válaszolgatok néhány kérdésre, mostanában az eső miatt bent vagyok, így ráérek.
Négy éve nem mentem el szavazni– most sem akartam. Néha belejön az agyamba, talán el kéne mennem…
Olvastam a tanításotokat!!! Mindig olvasom. Az jött le belőle, hogy imádkozzam egy olyan vezetésért, aki törődik a néppel. Azt gondoltam, gondolom, hogy valóban azt kapjuk, amit érdemlünk… Jót nem, az biztos! Nem is reménykedem benne… a végidőben? Tudom, a remény fontos… Mintha lehangolt lennék?

A nyuszikát több hete vettük. De szembe mentem magammal is, az biztos.

A Hozzászólásokat is rendszeresen olvasom. Továbbra is örülök Csaba Testvérünknek. Nagy figyelemmel vagyok a megbeszéléseitek iránt.
(…)

Azt bírom Bennetek, hogy leírjátok a véleményeteket, a nem hízelgőt is, de mégsem bántjátok meg az embert.

Nem titkos a keresztségem, de ezután kihasználok minden alkalmat arra, hogy elmondjam. Örülök, hogy felhívtátok rá a figyelmemet… Mindent írjatok nekem!

Most szoknyában ülök itt !!!!!!!! alatta nadrág van… Nem gondoltam volna, hogy életemben még veszek fel szoknyát… De jó érzés…
Kedves feleséged, Éva is gyakran eszemben van. Főleg neki köszönhetem, hogy újra szoknyás lettem…

A mennyei Atya áldása kísérjen utatokon! Az Úr Jézus Krisztus gyógyítson meg Attila és a Szentlélek vezéreljen munkátokban! Szeretettel: Esther.


Szeretett Esther testvérnőnk az Úr Jézus Krisztusban!

Ezennel kiosztunk most neked néhány pontot. Piros pont, hogy imádkozol népünk vezetőiért. Szürke pont, hogy olyan vezetőt kérsz, aki törődik majd a néppel. Mi annyit írtunk csak, hogy olyat adjon az Úr Jézus Krisztus, amilyet Ő most a legjobbnak lát. Lehet, hogy éppen még inkább sanyargatót ad, mert úgy látja, hogy akkor többen kiáltanak hozzá segítségért. Már pedig “… aki az Úr nevét hívja segítségül, az…” (Úgy van, jól tudod.) Újabb szürke pont, amiért továbbra is azt fontolgatod, hogy elmész szavazni. Hát nem olvastad el az utolsó két (egy) Igét? A királyt az Úr Jézus Krisztus adja, nem a nép válassza! A demokráciában úgy tűnik, hogy a nép akarata dönt, de tudd meg, hogy a népbe az Úr jézus Krisztus munkálja ki, hogy a többség kire adja a voksot, vagy egyszerűen engedi, hogy Sátán befolyásolja a tömegeket, de úgyis az Úr Jézus által kijelölt nyer majd! Megérdemled a szürkét!
Újabb piros, mert olvasod a tanításokat, egy megelőlegezett piros, hogy olvasod a Bibliát - is. (Sőt) Még egy piros a Hozzászólások tanulmányozása miatt. Még kettő a szoknya miatt, az egyiket a feleségem küldi. Sajnos most több nincs. Persze meg tudnánk könyörülni még rajtad, ha a kendőviselési szokásaidról is olyat írnál, ami Ige szerinti.

Arra kérünk, hogy bölcsen viselkedj társaid között! Hidd el, minél többet tudnak meg rólad, annál jobban fognak figyelni. Igenis, fel kell, hogy tűnjön mások előtt, hogy te más vagy. Ahol most lakunk még azt sem tudták, hogy a nejem hívő, amikor már észrevették, és kérdésként szóvá tették, hogy ő miért nincs soha nadrágban. Nem egy hely volt, amikor mondták nekünk, már régóta figyelem(!) magukat, maguk nem olyanok, mint a többi ember. Vagy: én már az első pillanatban észrevettem, hogy maguk másabbak… Vagy: nem tudom ki maga, de, hogy nem egy hétköznapi ember, az biztos… Vagy: Ne haragudjon már, de régóta figyelem magát, árulja el nekem mitől van magában ez a fantasztikus nyugalom? Nekem is kellene…

Most ezek mögül hámozd le a személyünket, csak az emberek reakcióit figyeld! Észreveszi a szellemük a jó értelemben vett másságot! Így figyelnek téged is. Micsoda örömöd lesz, ha előbb-utóbb már nem erőből tudsz majd kedves és figyelmes, szeretettel teljes, és irgalmas, megértő lenni, hanem azért, mert engedsz folyamatosan a benned élő Szentléleknek. Ehhez eddig példamutató és kifogástalan, lépéseket tettél. Mi így látjuk. (Lehet, hogy már most is így van?)
A keresztelkedésedről viszont csak annyit mondj, hogy vízben keresztelkedtél meg, úgy ahogy azt a Biblia szerint kell. Részleteket senkinek ne mondj, hogy botránkozást ne kelts a hitben még erőtlenekben.

Szeretettel az Úr Jézus nevében: a Szerk.