Tisztelt Család!

2009 december 15 · 2 perc elolvasni

1: Tisztelt Család! Nagyon örülök az Önök munkájának… Beleolvastam a tanításokba és látom, hogy jó helyen vagyok… Most már csak regisztrálni szeretnék! Istenáldotta napot! Margit.

2: A bemutatkozó oldalnak nagyon örülök. A hitelveikre azonban kíváncsi vagyok… azon belül: Bibliai keresztség, Úrvacsora. Pontosan szeretném tudni, milyen felekezethez tartoznak? Tisztelettel, szeretettel: Margit.

3: Kedves Család! Nem szükséges a kérdéseimre válaszolni, ugyanis a tanítások tanulmányozása alapján választ kaptam… Természetesen a kérdéseimmel nem tolakodó akartam lenni… Köszönöm, Istenáldotta napot! Margit.


Kedves Margit! Örömmel olvastuk, és köszönjük kedves soraidat. Kérünk, hogy folyamatosan olvasd el tanításainkat, bízunk benne, hogy elgondolkoztatók és építők lesznek számodra is, emellett, mint láthatod, sok kérdésedre választ kapsz belőlük. (Már 14 tanítást tettünk fel lapunkra, és ha az Úr Jézus Krisztus is úgy akarja, ezek számát folyamatosan növeljük.) Örülünk, hogy úgy érzed, jó helyen vagy. Tudjuk, hogy az oldal fenntartója már válaszolt a regisztrációra vonatkozó kérdésedre, de úgy döntöttünk, hogy a választ mások számára is hozzáférhetővé tesszük. Az oldalon nincs regisztrációs lehetőség, az oldal teljesen anonim, nem követi nyomon az olvasókat. (Számos embert elriaszt, ha valahová regisztrálni kell, ezt szerettük volna elkerülni.) Hírlevél sincs a tárhelyszolgáltató megkötései miatt, így arra sem lehet regisztrálni. A Tartalomjegyzékben található Ki- és Bejelentkezés egyedül a Család számára van fenntartva, hogy a tanítások feltöltése és szerkesztése más számára ne legyen hozzáférhető. Szeretettel: a Szerk.