Tisztelt Szerkesztő!

2010 február 1 · 1 perc elolvasni

Tisztelt Szerkesztő!

Az Írás figyelmeztet; ha szólunk, mintegy Isten Igéjét mondjuk. Az elragadtatásról szóló 27. sz. tanítás messze megfelel ennek az elvárásnak! Rendet rak, hogy belátható legyen; az elragadtatás még a nagy nyomorúság előtt bekövetkezik, Isten végtelen kegyelméből!
Felrázza az olvasó, kereső lelkeket: hogy az Úr egészen itt áll már az ajtó előtt és kopogtat.
Öröm ez a feltöltekező várakozás!

Hitmegerősítő a tanítás. Hála érte, hogy a Szent Szellem vezeti gazdagon a Szerkesztőt Igazságról-igazságra. Hétről-hétre kapjuk a tanítást, bővében lehetünk a Szent Szellem gazdag kijelentéseinek. Az onlinebibliaora tanításai remek táplálék az utolsó óra munkásainak asztalára. Áldást és ÁMEN-t mondok a gazdag eledel hetenkénti kiosztásához az igehirdető felkészült és alapos munkájához, ugyanezt kívánom munkatársi családtagjainak is .

Én Uram, én Istenem köszönjük eszközöd áldott szolgálatát!
Mindazokat pedig, akiket ilyen munkában talál az Úr az Ő eljövetelekor: gazdagon megjutalmazza, púpozott mértékkel.
Az Úr közel; jövel Uram Jézus! Keressétek tehát Testvéreim az Urat amíg közel van, amíg megtalálható! A Hit mellé jó cselekedeteket kell ragasztanunk, erről ismer fel bennünket az Úr.

Jézus nevében: Józsi.


Kedves Józsi!

Az Úr Jézus nevében köszönjük kedves soraidat, egyben biztatunk, hogy a továbbiakban is szorgalmasan olvasd tanításainkat. Lehet, hogy neked szól éppen ma feltett újabb tanításunk, aminek a címe: Hit és cselekedet.

Szeretettel: a Szerk.